Rusta och matcha för livet

Rusta och matcha kan ge dig verktyg för att komma vidare i livet. Tack vare Arbetsförmedlingens exklusiva tjänst öppnar det sig nya fantastiska möjligheter.

Det finns många situationer som du kan befinna dig i som gör att du behöver hjälp att komma vidare. Du kanske har sagt upp dig för att du fått en ny chef som gjort ditt liv till ett smärre inferno. Du kanske har blivit uppsagd för att det inte finns tillräckligt med jobb. Och du älskade ditt jobb.

Du vet kanske vare sig ut eller in för du vill bara att allt ska vara som det var innan. Livet ter sig olika i varje sekund. Ibland går det fort, andra gånger känns det som det kryper fram. När du inte vet vad du ska göra kan det kännas som om du fastnat i ett hål och inte vet hur du ska ta dig ut.

Rusta och matcha ger dig ett sammanhang

Arbetsförmedlingens tjänst rusta och matcha hjälper dig som är arbetslös att finna nya sammanhang där du kan få jobb eller utbildning. Du kanske rentav passar bäst med att driva eget. Finns det något du drömmer om att få göra i det här livet? Något annorlunda än det du gör idag?

Steg för steg kommer du hitta det som är sant och rätt för dig. Ibland kanske du behöver prova något nytt för att se om det stämmer, andra gånger vet du direkt att du hittat hem. Du har fått precis det jobb eller den utbildning som det är meningen att du ska ha.