Målare i Nacka målar om arbetslokalerna

Att måla om arbetslokaler kan vara klurigt att förena med verksamheten. Målare i Nacka löser det enkelt och snart har man en snyggt ommålad arbetsplats.

Ikväll var det styrelsemöte på Gullvivan. Johanna älskade sitt jobb på förskolan i Nacka. Det var en ynnest att få umgås med dessa ljuvliga ungar. Visst var det slitsamma dagar också, men antalet kramar hon fick varje dag gick nog inte att räkna och de uppvägde allt.

Det var inte själva jobbet hon tänkte ta upp ikväll. Jo, indirekt var det kanske det, men inte barnen utan mer lokalerna. De började bli slitna och hon hade för länge sedan tröttnat på färgerna på väggarna. En del kändes som de var från 80-talet i kulörerna, lite Brio-färger över det hela.

Målare fräschar upp förskolan med pigga motiv

De hade fått in nya familjer på förskolan som hade tipsat om skickliga målare i Nacka. Johannas plan var att merparten av väggarna skulle vara i ganska neutrala färger. På några få utvalda väggar skulle målarna kunna få göra roliga mönster eller figurer. En annan förskola hon hade jobbat på tidigare hade haft en vägg med mönster och figurer vid matbordet. Så alla barn hade alltid något nytt att upptäcka och prata om, även de blyga.

Kunde de börja planera redan nu så kunde målarna komma hit de veckorna de hade stängt över julen och sedan till sommaren. Johanna hoppades att alla på styrelsemötet skulle gå med på förslaget. Ett underbart jobb på Gullvivan skulle bli ännu bättre med nymålade och fräscha väggar.

Publicerat den
Kategoriserat som Måleri