En värld av sätt att bada

Solen som värmer gott i ansiktet. En sval dricka med iskuber. Klarblått vatten som glittrar vackert och som svalkar härligt. Det är vad många drömmer om att få uppleva i sin egen trädgård.

Idag går det att skapa en möjlighet till bad även i de minsta av trädgårdar. Du kanske väljer att installera en badtunna eller ett spabad, istället för en utesoffa. Ett sätt att umgås och att få njuta av utemiljön även under vinterhalvåret. Eller så vill du ta ditt utebad till en ännu högre nivå med en egen pool. Då finns det en hel värld av olika slags pooler som du kan välja bland. Och även olika sätt att bygga dem på. Vill du ha tips och råd så kan du leta dig runt på internet. Eller så tar du kontakt med något företag som är specialister på att bygga pool.

Ovan eller under jord

En pool som är ovan jord är inte bara billigare än nedgrävda utan även enklare att sköta om. Du kan lätt tömma poolen om du behöver, och packa ihop den inför vintern. Det är även lättare att komma åt pumpen ifall du har den stående på gräsmattan, eller bygger in den ovanför marken. Väljer du istället en pool som du gräver ner så finns det flera som du kan välja mellan att ha ovan eller under jord. Men du kan också köpa färdiga pooler som du gräver ner, eller så bygger du en egen med lecablock och liner.